wat is een warm water circulatiepomp?

Een warm water circulatiepomp is een type pomp in de leidingen systemen die verwarmd water trekt uit een boiler, terwijl tegelijkertijd gekoeld water te duwen in leidingen naar de verwarming geïnstalleerd. Deze soorten pompen zorgen dat er warm water is bijna onmiddellijk en op aanvraag.

In een traditionele sanitair systeem, de boiler begint pas actief nadat een kraan wordt aangezet. Zo zou het enige tijd verwarmd water naar armaturen die kunnen leiden tot verspilling te bereiken. Dit probleem wordt uitgeroeid met warm water recirculatie pompen als warm water beschikbaar is gemakkelijk voor gebruikers gemaakt.

Hot Water Recirculatie pompen voor woningen

Een warm water circulatiepomp is geweldig voor gebieden waar een tekort aan water of waar water in beperkte aanbod.

Installatie

Veel warm water recirculatie pompen voor huishoudelijk gebruik zijn gemaakt van brons om corrosie te voorkomen als zuurstofrijk drinkwater door pijpen die roestvorming in bepaalde metalen kunnen veroorzaken stroomt.

Kosten en beschikbaarheid

Er zijn verschillende soorten van warm water recirculatie pompen. Oudere modellen zijn geïnstalleerd onder put van de verste armaturen en begint met een druk op de knop. Het probleem met dit soort ontwerp is dat je zou moeten wachten voor warm water. Ze verbruiken ook een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit. De installatie kan ook een probleem zijn omdat het fysiek moeilijk kan zijn om een ​​pomp onder een gootsteen monteren.

Een ander type is geïnstalleerd in de buurt van de boiler. In deze modellen wordt water die door de pomp naar de boiler als de temperatuur daalt tot een bepaald niveau in de activering klep. Deze bijzondere ontwerp kan heel duur zijn in onderhoud, omdat warm water wordt gepompt, zelfs terwijl je niet actief gebruikt het warme water armaturen.

Waarschijnlijk de beste warme water recirculatiepomp systemen van vandaag zijn die een stopwatch midden op de pomp, die nabij de boiler kan worden gebrachte en temperatuurgestuurde bypassklep onder verste armatuur gootsteen geplaatst. U kunt de pomp programmeren om in- en uit te schakelen op bepaalde tijdstippen om warm water alleen als het meest nodig is, zoals vroeg ‘s avonds en’ s ochtends te leveren. Deze types van modellen verbruiken ook minimaal vermogen en te elimineren of te verminderen waterverspilling.

Recirculatie pompen zijn compact in grootte en in het algemeen zeer eenvoudig te installeren. Ze kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in standaard sanitaire systemen gevonden in de meeste huizen. Men hoeft geen speciale vaardigheden of geavanceerde hulpmiddelen bij het installeren van een. Zij idealiter tijdens de bouwfase van een structuur zodat leidingsystemen kunnen worden om ze gemakkelijk geschikt worden geïnstalleerd.

Speciale vergunningen zijn niet vereist wanneer de montage van een in uw huis en sommige gebieden bieden zelfs acties en kortingen voor de installatie en de aankoop van dergelijke pompen.

Recirculatie pompen zijn direct beschikbaar en kunnen worden gekocht in winkels, hardware supply winkels om een ​​paar te noemen. Ze kunnen vrij duur met modellen kost $ 400 naar boven zijn. Echter, het loont zich uit als gevolg van de besparingen die men ontleent aan het gebruik ervan.