wat zijn giftige organische meststof verbindingen?

De term organische meststof kan roepen beelden op van composthopen en mest palen. De term verwijst eenvoudigweg naar eventuele meststoffen die van nature voorkomt. Dit betekent dat veel meststoffen eigenlijk heel organisch van aard. Er zijn nog steeds risico’s, zelfs met de meeste organische meststof beschikbaar. Onderzoek heeft aangetoond dat drie toxische organische stoffen worden vrijgegeven door anorganische en organische meststoffen.

Deze verbindingen zijn dioxines, polychloorbifenylen-dibenzo-p dioxinen (PCDD’s) en polychloordibenzofuranen (PCDF’s). Dit zijn giftige organische meststof verbindingen. Giftig, omdat ze giftig, biologisch, omdat zij in de natuur voorkomen en kunstmest verbindingen omdat zij in het milieu vrijkomen uit meststoffen.

Waar komen ze vandaan?

Deze giftige stoffen worden gemaakt wanneer chloor aanwezig is, terwijl bepaalde items worden verbrand. De EPA citeert 3 van de voornaamste bronnen

Pesticiden en Dioxines

Die laatste Daarom zuiveringsslib momenteel wordt verboden om gewassen geteeld in de Verenigde Staten. Afvalstoffen dragen giftige stoffen die worden ingenomen bij het eten. Elk van deze verbindingen wordt uitgevoerd in zoveel voedselbronnen dat de FDA erkent dat de meeste Amerikanen een zekere mate van deze giftige stoffen in hun systeem.

Het gebruik van anorganische meststof is niet de enige bron van deze toxische organische meststof verbindingen. Ondanks anorganische meststoffen worden door kunstmatige processen, zijn zowel organische mest en meststoffen erkend vrijgeven dioxines in het milieu. Deze dioxines worden vervolgens opgenomen door planten, die worden opgegeten door dieren, die worden gegeten door de mens.

Zoals vele milieuverontreinigende stoffen, worden de toxinen opgeslagen in de vetweefsels van dieren en doorgegeven in de voedselketen, het verkrijgen van concentratie op elk niveau. Op de sterkere mate van concentratie, kunnen deze gifstoffen geboorteafwijkingen, onvruchtbaarheid en kanker veroorzaken.

Het gebruik van pesticiden is ook verbonden met het vrijkomen van dioxinen in het milieu. Onderzoeken verder op de hoeveelheid bestrijdingsmiddelen nodig wanneer anorganische meststoffen gebruikt in plaats van organische meststoffen. Voorstanders van organische gebruik meststoffen, zoals compost, beweren dat het gebruik van anorganische meststoffen verbindingen maakt het gebruik van pesticiden die nodig zijn door het tekenen van ongedierte op planten behandeld met anorganische meststoffen en hoge niveaus van stikstof. Tot nu toe, onderzoek ondersteunt hun vorderingen, maar vermoed wordt dat dit komt omdat anorganische meststoffen hebben hogere niveaus van stikstof.

Het ding om te onthouden is dat de vraag of u kiest voor het opzetten van een composthoop om uw gazon en de tuin, bemesten of u kiest voor een zak kunstmest te kopen bij een plaatselijke winkel, wat je het hanteren van een materiaal dat ofwel in een staat van verval of die bedoeld is om verval en breken in de bodem. Het hele proces van verval schept afvalstoffen die ziekte kan veroorzaken bij de mens. Hierdoor moeten alle erop worden gebruikt om overmatig gebruik van organische meststoffen en anorganische meststoffen voorkomen. Meststoffen moeten ook veilig worden opgeslagen als er geen t in gebruik is om te voorkomen dat besmetting van de bodem, de lucht en planten leven er omheen.