waterdicht maken van een kelderverdieping

Waterdicht maken van een kelder verdieping is een noodzakelijke stap voor veel huizen, zodat schimmel niet zal uiteindelijk beginnen te groeien. Het proces van de waterdichting is niet ingewikkeld, maar het zal een beetje gezond verstand en wat werk te nemen. Hier zijn de basisprincipes van hoe waterdicht een kelderverdieping effectief.

Het eerste wat je hoeft te doen om waterdichte uw kelder verdieping is geen scheuren die u zou kunnen hebben op te lossen. Als u scheuren in de grond hebben, kan water in de kelder via hen. Als u een zeer dunne spleet die kleiner is dan 1/8 “Je zou kunnen vullen met een kit die is ontworpen om scheuren in beton te vullen. Als de scheur groter is dan dat je nodig hebt om het te patchen met een vulmiddel .

Stap 1 – Fix Cracks

Voor dit proces, moet u voor het reinigen van de scheur. Gebruik een stofzuiger om het vuil, stof of gebroken stukken van beton in de scheur te verwijderen. Als je eenmaal hebt schoongemaakt de crack, kunt u een bonding lijm om het met een borstel. Dit zal helpen de nieuwe patching compound vasthouden aan de bestaande beton.

Stap 2 – Breng de Patching Compound

Zodra u de lijm hebben aangebracht op de crack, kunt u beginnen vullen met vulmiddel. Voor dit deel van het proces, moet u een troffel gebruiken om de patching verbinding toe te passen. Zorg ervoor dat het gebied is volledig vlak als je eenmaal klaar bent toe te passen op het oppervlak.

Stap 3 – Primer

Laat de patching verbinding volledig drogen voor een paar dagen. Zodra het droog is, kan voortaan een primer op het oppervlak van het beton. Zorg ervoor dat u een primer die is ontworpen om te gaan op betonnen kelder vloer te krijgen. Ze maken een aantal producten die specifiek zijn ontworpen voor deze toepassing. Gebruik een kwast of verfroller de primer op de vloer. Vervolgens laat de primer te drogen voor een paar uur voordat je verder gaat.

Stap 4 – First Coat

Nadat de primer droog is, kunt u beginnen met het aanbrengen van een verflaag. Typisch, zullen de mensen een epoxy verf die waterdicht mogelijkheden heeft gebruikt. U kunt de verf aan te brengen met een verfroller of kwast. In de meeste gevallen, met behulp van een verfroller zal de makkelijkste, omdat je in staat zijn om een ​​veel terrein te dekken sneller dan je zou doen met een kwast zal zijn. Na het aanbrengen van de eerste laag, laat de verf drogen voordat u verder gaat.

Stap 5 – Bijkomende Coats

De meeste deskundigen zou aanraden zetten een tweede laag op de kelderverdieping. In sommige gevallen kunt u ook een derde laag van het waterdicht maken verf op de betonnen vloer te zetten. Drie lagen zal de kansen van het houden van het vocht en eventuele vochtproblemen in uw kelder te voorkomen te verbeteren. Zorg ervoor dat elke laag droogt grondig bestuderen alvorens een andere jas. Zodra alle van hen zijn droog, kunt u beginnen met het gebruik van de grond.