winterklaar uw ouder huis om warm te blijven tijdens het opslaan van energie en geld

onderwerpen

Winterklaar een ouder, tochtige huis kan oplopen tot enorme besparingen in de winter verwarming maanden. Winterklaar tocht en warmteverlies via open spleten of inefficiënte ramen zullen beide houden je meer comfortabel in uw huis, en minder tijd ovens en verwarming moet lopen om uw huis op een comfortabele temperatuur te houden te verwijderen, zodat het kappen van de kosten van brandstof en elektriciteit om ze te draaien.

Elke winter, een groot deel van de warmte in oudere huizen wordt verloren door tocht en spleten rond deuren en ramen die voortvloeien uit een oud huis regelen via jaren. Kennis te nemen van de ruimtes in uw huis waar u koude lucht die kan voelen. Afhankelijk van de bron van uw problemen, zijn er een paar winterklaar opties om ze op te lossen.

Uitbreidbaar schuimen werken goed voor gebieden die moeilijk te bereiken zijn of vreemd gevormde. Het schuim komt in kan een spuitbus met een rietje bijlage. Steek het rietje in de spleet en spray. Het schuim zal uitbreiden naar de ruimte op te vullen en zal werken rond alle objecten in de muur om een ​​goede afdichting te vormen. Eenmaal uitgehard, kan elk sproeischuim isolatie dat de wand is ontsnapt ingekort worden met behulp van een scheermes. Getrimd sproeischuim kan worden geschuurd en geschilderd om uw interieur past. U kunt ook bedekken met stopverf of trimmen. ??

Als concepten zijn het resultaat van grotere, meer uniforme ruimten of ontbrekende trim, overwegen of het toevoegen van sierlijsten en / of vormen de truc zou kunnen doen. Leemten aan te vullen met stukjes isolatie of sproeischuim lucht blootgesteld, dan eindigen met decoratieve vormen en trim voor een betere bescherming en winterklaar. Verf of beits naar de kamer te passen, uw huis weer-proof en ook ziet er geweldig uit ??.

Concepten rond ramen en deuren zijn vaak het gevolg van eenheden die niet meer goed passen in hun frames. Hetzelfde huis afwikkeling die kunnen leiden tot gaten en kieren tussen wanden en kozijnen kan resulteren in ramen en deuren die niet goed doen sluiten. Controleer het hang- en grendel platen om te bepalen of ze blijven functioneren en goed te vergrendelen.

Om zeker te zijn dat de gesloten ramen en deuren te verzegelen strak, gelden tochtstrips rond de frames waar de hiaten aanwezig zijn. Te doen is ook een gelegenheid om te zien of de breeuwen die frames, behuizingen, of individuele ruiten afdicht moet worden vervangen. Bovendien, moet u zo veel mogelijk te houden alle ramen en deuren op slot. Hierdoor zal zorgen voor de strakste afdichting mogelijk tegen koude winterlucht.

?? Zelfs met je elke poging om de grote tocht af te dichten, kan een ouder huis nog enkele redactionele rond de onderkant van deuren en ramen. Lange, buisvormige, slang-achtige ontwerp stops geplaatst voor deuren en ramen zorgen voor een extra barrière tegen wind en kou. Zwaarder, winter gewicht gordijnen en zonwering zijn nuttig als een algemeen, over alle beschermende stof op de ramen. Ze kunnen dienen als een extra obstakel tussen uw interieur en koude lucht. ??

Voor een meer weersbestendig winterklaar barrière, hang storm ramen en deuren buiten uw huis. Als dit dat voor te moeilijk een project voor u, zijn er andere opties beschikbaar zijn voor oudere, dunne glazen ramen winterklaar. Verschillende fabrikanten produceren plastic raambekleding die worden toegepast op het interieur kozijn met dubbelzijdig plakband. Ze zijn heel rimpelige bij de eerste gehangen, maar het plastic krimpt en glad wanneer het wordt geraakt met warm warmte van een föhn, zodat u met een zien door barrière die is bijna net zo helder als de ruit zelf. Gordijnen, vitrage en bekledingen helpen om de randen van de kunststof, die in wezen zijn verberg de enige verklikker tekenen dat je gebruikte plastic op uw ramen. ??

Veel oudere huizen lijden onder de gevolgen van de oude steen of blok stichtingen met meerdere tocht en toegang koude lucht teistert leidingen en sanitaire voorzieningen. Toegankelijk leidingen zullen profiteren van een bedekking van goedkope buisisolatie. Het schuim wordt voorgevormd en spleet door één zijde, waardoor het direct verschillende buisdiameters extra bescherming tegen vorst passen. ??

Voor nog meer winter bescherming op grond van uw huis om warmte, energie te besparen en te voorkomen dat leidingen bevriezen, doe wat vroege generaties tientallen jaren hebben gedaan en de bank van uw huis. Banking zet een tijdelijke stop aan koude lucht stroomt door foundation openingen en scheuren door isoleren van buitenaf.

Hooibalen gestapeld langs een tochtig stichting muur te verbieden de stroom van koude lucht, maar zijn lelijk voor velen. Plastic zeilen en speciaal honk rollen van dunne isolatie beschikbaar zijn en effectief te dekken en winterklaar foundation openingen ook.

Andere beproefde methoden onopvallend bancaire stichtingen is om bladeren en mulch hark tegen de stichting, of het scheppen van sneeuw een keer een voldoende accumulatie is gedaald. Deze methode kan onbetrouwbaar zijn als de winter is koud en zonder sneeuw, of een warme spreuk vermindert uw bank. Een ander ding om rekening te houden is dat het koude weer raakt vaak lang voordat accumuleren sneeuw vliegen. ??

Controleer uw huis voor andere bronnen van potentiële koude infiltratie en warmteverlies. Permanent geïnstalleerde airconditioning units moeten worden gedekt voor zowel de bescherming van het apparaat en te voorkomen dat koude uit het invoeren van uw huis via hen. Zorg ervoor dat de gaten waardoor gas en nutsleidingen goed aansluiten, maar gebruik de nodige voorzichtigheid te werken om hen heen en zorg ervoor dat verwarming of ventilatieopeningen nooit blokkeren, terwijl het winterklaar maken van uw huis. ??

Voor een optimale efficiëntie moet ovens en verwarming professioneel worden gereinigd. Filters moeten jaarlijks worden vervangen. deze taak toe te voegen aan uw huis winterklaar checklist is een goed idee. Niet alleen zal ovens draaien schoner en effectiever, maar schoon eenheden zult u ook geld besparen. ??

Als u uw huis is het uiterst moeilijk om warmte en winterklaar is te veeleisend een taak, of als uw winterklaar inspanningen hebben weinig effect op de grote foto van het handhaven van de efficiëntie en energiebesparing dollars, overwegen het inhuren van een professional om uw huis te upgraden.

Het kan tijd om ramen en deuren te vervangen door meer energie-efficiënte, isolerende modellen. Op dezelfde manier heeft toegevoegd of nieuwe isolatie geïnstalleerd langs buitenmuren en daken, en eventueel opnieuw opruimen van uw huis kan kost verrassend weinig op de lange termijn, in tegenstelling tot continu verwarmen van een inefficiënte huis dat niet in staat is om de warme lucht te houden.

Technologie heeft veel nieuwe producten en technieken die zijn minimaal invasieve en kan snel worden toegepast, zoals exterieur isolatie die in kan worden geblazen zonder scheuren in de muren van een huis geproduceerd. ?? Of het nu door kleine tips en trucs of ingrijpende renovatie, winterklaar maken van uw huis tegen koude lucht en warmteverlies maakt het leven er comfortabeler en kosteneffectief. Inspecteren uw huis vandaag en voor te bereiden op een meer comfortabele winterseizoen.?