houten meubelen ontwerp: het maken van een head board

Indien u graag uw hand op houten meubels ontwerpen te proberen, een goed project om mee te beginnen is het maken van een hoofdeinde. Hoofdeinde creatie is een van de meer fundamentele projecten beschikbaar zijn, en het is een goede manier om geld te besparen op een dure pre-en-klare hoofdeinde. Omdat het minder ingewikkeld dan sommige andere modellen, zoals het maken van een kast, zal het geeft je een gevoel van een succes te geven, zodat u doorgaat naar de meer complexe projecten met vertrouwen tegemoet.

Kies het hout; U kunt bijna elk type van hout te gebruiken voor uw hoofdeinde. Multiplex is een goede keuze, want je kunt het op maat gesneden in de houthandel, of u kunt het zelf snijden. Ook is het goedkoper dan hardhout. Als je zult het kleuren van de hoofdeinde, kiezen voor kwaliteit hout zoals grenen is belangrijk. Echter, als je van plan bent om het te bedekken met materiaal, dan triplex, 2 x 4s butted rand tot rand, of zelfs een oude deur, zal werken. Een oude deur is een goedkope manier om een ​​massief stuk hout te krijgen. Gewoon verwijderen van de hardware, en het gebruik van duct tape aan de deurknop houder te dekken om een ​​ronde indruk te zien via uw bekleding te voorkomen. Snijd het hout in de vorm van het hoofdeinde die je wilt.

Kies Foam; Kies de dikte van schuim dat u wilt uw hoofdeinde te dekken. Er is geen specifieke manier om dit te doen, want het is volledig uw voorkeur. Kies dunne schuim voor een netter, slanke look. Dikkere schuim zal uw hoofdeinde een zachtere, vollere uitstraling. Als je kunt het schuim om de grootte van uw hoofdeinde in de winkel snijden, doen dat omdat het frustrerend om schuim te snijden met iets minder dan een vlijmscherp mes kan zijn. Ook krijgt het schuim groot genoeg om rond de randen als je echt een gestoffeerde uitstraling willen. Spray lijm op het hoofdeinde, en leg het schuim voorzichtig.

Kies Fabric; U kunt werkelijke stofferingsstof kiezen voor uw hoofdeinde, of u kunt minder dure stof in een patroon en kleur die je wilt. Welke je kiest is aan jou, maar zorg ervoor dat de doek groot genoeg is om volledig te bedekken het hoofdeinde. Zodra u de stof, leg het op een vlakke ondergrond, centreren het doek over het bord, en wikkel het als een cadeau, zodat de hoeken elkaar overlappen en glad. Gebruik beide nietjes en lijm om het doek te beveiligen.

If You Want Hout Furniture Design zonder bekleding, als je niet wilt dat het hoofdeinde te dekken, moet u zeker een goed uitziende stuk hout te kiezen. Nadat je het snijden in de vorm die u wilt en een router aan een decoratieve groeven te maken, gebruik dan een tack doek om de stof te verwijderen, en zorgvuldig de vlek van uw keuze toe te passen. Verwijder de vlek volgens de aanwijzingen, dan vernis naar de finish te beschermen.

Hang het hoofdeinde; Voor de beste resultaten, voeg een 2×2 naar de achterkant van een hoofdeinde, dan hang het door spijkers op het gejammer achter het bed.