manieren om uw staghorn varen voeden

De staghorn varen wordt gegeven deze naam omdat de bladeren kijken enigszins als gewei van een hert. Je moet er rekening mee dat de staghorn varen groeit heel langzaam te houden, dus je moet geduldig in het verzorgen van het en voeden het te zijn. Deze plant groeit van nature in een onverharde-vrije omgeving, dat is op de rotsen, bomen en rotsen.

Mensen vandaag de dag hebben de staghorn varens groeien in hun tuinen, hoewel het vooral in het wild groeit. De sleutel tot het verzorgen van de staghorn varens imiteert zijn natuurlijke habitat, dat is de reden waarom je vaak ziet het groeien op een houten plank.

1 – Het planten van de Staghorn Fern

Om te kunnen overleven in de huiselijke omgeving, de staghorn varen moet worden geplant in een bodem mengsel bestaande uit grof veenmos en veenmos. Gebruik wat touw om de wortels van de staghorn varen’s binden aan een stuk schors. Dit zal helpen bij de fabriek aan te moedigen om op natuurlijke wijze te groeien als in zijn natuurlijke habitat.

2 – het blootstellen van de Plant naar Light

De staghorn varen vraagt ​​veel licht om te groeien, dus je moet ervoor zorgen dat het ligt ergens goed verlicht, zodat al het licht die het nodig heeft kan krijgen. Echter, niet de plant aan direct zonlicht bloot, want je zou het risico het branden van de plant.

4 – Instellen van de temperatuur

Als u een staghorn varen thuis, zorg ervoor dat het wordt blootgesteld aan zonlicht gefilterd. Zet de plant bij een raam, op een afstand van ongeveer vijf voet. Bedek het venster met een gordijn van doorzichtig materiaal om het zonlicht te filteren en beschermen de plant tegen direct zonlicht.

U kunt besluiten om uw staghorn varen hangen aan het plafond of een muur. Als u besluit om de fabriek op te hangen aan de muur, zorg ervoor dat het venster tegenover de plant wordt geconfronteerd met ofwel het oosten of het zuiden richting. Aan de andere kant, als je de staghorn varen aan het plafond hangen, zal de schoonheid van het uiterlijk van de kamer te verbeteren.

3 – Watering uw Staghorn Fern

Zorg ervoor dat u uw staghorn varen met voldoende water. Je moet het regelmatig water, maar je moet ook voorzichtig zijn om het niet te veel water geven. Giet het water in het midden van de plant. Om te controleren of de plant dorst of niet, controleer dan het midden van de staghorn varens en water weer als je ziet dat het is vochtig. Zorg ervoor dat u uw staghorn varen water te behoren of twee keer per week.

Er is een andere manier van water geven uw staghorn varen: onderdompelen het stukje schors en de wortels van de plant in een emmer water. Laat wortels van de plant onder water voor ongeveer een kwart van een uur in de zomer, lente en de herfst. Aan de andere kant, in de winter moet je wortels van de plant te laten onderwater voor slechts een paar minuten.

Afgezien van water en licht, de staghorn varen vergt warmte ook. Zorg ervoor dat de plant op een plaats waar de temperatuur niet onder de 55 graden Fahrenheit heeft laten vallen. Herinner dat hoe hoger de temperatuur, hoe beter. De staghorn varen heeft een temperatuur van 65 graden Celsius en hoger om goed te groeien.