met behulp van natronloog aan afvoer klompen deblokkeren

Bijtende soda, of natriumhydroxide, is een chemische stof die meerdere doelen heeft. U kunt het op een hardware of thuis verbetering winkel te kopen. Het wordt gebruikt in behang stripper, om meubilair voor het overspuiten van strippen en het meest gebruikt om verstopte afvoeren wissen. Houd deze tips in gedachten bij het gebruik van natronloog naar een afvoer ontstoppen.

Drain schoonmakers, zoals Drano bevatten bijtende soda. Als je ooit hebt gebruikt een van deze schoonmakers je weet hoe een klein stipje op je huid kan blister. Je moet extra voorzichtig bij het hanteren en het gebruik ervan in uw riool. U moet rubber handschoenen en een veiligheidsbril te dragen. Hoewel het een zeldzame gebeurtenis, kan het zuur exploderen als ze niet goed behandeld en spuwen uit de afvoer. Je zeker niet wilt dat uw gezicht over de drain te zetten terwijl het werkt. Het kan verschrikkelijke brandwonden veroorzaken. Volg de labels aanwijzingen zorgvuldig.

1. Protect Your Body

U moet een gasmasker masker dragen om je longen te beschermen. Als u de rook inademt kan longontsteking of zelfs de dood tot gevolg hebben. Probeer om het gebied te houden zo geventileerd mogelijk door het openen van alle vensters.

2. Bescherm uw longen

Als u een aantal links over en de noodzaak om het op te slaan, moet u het op te slaan hoog uit de buurt van kinderen en huisdieren. Bijtende soda is zeer effectief voor het ontstoppen riolering, mits correct gebruikt, maar veiligheidsmaatregelen zijn noodzakelijk.

3. opslaan Bijtende Soda