schip zinken afvoer met overloop vs. zonder overloop

Wanneer u de installatie van een schip zinken, een ding om te overwegen is het schip zinken afvoer. Of je moet kopen of hebben al gekocht een vat gootsteen, het is veel beter als je weet dat de voor- en de nadelen van het hebben van een schip zinken afvoer met of zonder overloop.

De functie van een overloop heeft waardoor morsen van water uit het bassin. Het laat de vloeistof vloeiend. Als de kraan open blijft en het water stroomt continu in de gootsteen vat, dan kunt u ervan verzekerd dat uw schip zinken niet zal worden gevuld met water en spill over uw teller. Wanneer het water de overloop afvoer bereikt, begint het afvoeren van het water uit. Het is als een back-up afvoer.

Schip zinken met Overflow

Als je het type persoon die wegloopt van een open kraan, dan water continu stromen zonder dat u het merkt, omdat het schip niet zal gevuld worden met water als u een overflow drain. Een ander ding is de prijs. Het kost twee keer zoveel als een schip zinken afvoer zonder overloop functie, is niet op grote schaal beschikbaar en is een beetje moeilijk om zelf te installeren.

Pros

Het goede ding over dit is dat het zeer eenvoudig te installeren. Je kunt eigenlijk installeren in 10 minuten en het is goedkoper dan de één met overloop functie.

Cons

Het nadeel hiervan is dat als je de kraan opengelaten, zal het water morsen over de toonbank en natte alle dingen die in contact komen met het, zodat u met tonnen op te ruimen. Een ander ding is dat het water niet soepel stromen.

Schip zinken zonder overloop

Pros

Cons