U kunt ook een glazen schuifdeur te repareren

Geboren in Columbus, Ohio, heeft Alyssa Davis altijd oog gehad voor de kleur. Die gespecialiseerd is in het ontwerpen van “levende” kamers, richt zij zich op een creatieve manier de integratie van planten in een ruimte, die een hele nieuwe dimensie en laag aan het interieur ontwerp voegt. Ze houdt van het helpen van fanatieke DIYers maken kamers die zijn levende, ademende meesterwerken.

Er zijn een aantal dingen die mis met een glazen schuifdeur kan gaan, waardoor het kan voorkomen dat werkt zoals het zou moeten en glijden soepel. Gelukkig zijn veel van deze dingen zijn gemakkelijk voor de gemiddelde doe-het-zelf huiseigenaar te repareren.

Hoe te repareren glazen schuifdeur Rollers

Een veel voorkomende reparatie die vaak nodig is met een glazen schuifdeur heeft betrekking op de rollers. Wanneer dit gebeurt, gaat de deur open niet langer en sluit soepel, en er is vaak een knarsend geluid dat uit onder de rollen kunnen worden gehoord. De eerste stap bij het vervangen van de rollen is om de deur te verwijderen. Glazen schuifdeuren kan zwaar en moeilijk te hanteren, zodat je iemand om je te helpen, om eventuele breuk en letsel te voorkomen. In de meeste gevallen kunt u de deur verwijderen door het aanpassen van de rol, en dan het opheffen van de deur, en swingende de onderste rand naar buiten om hem te verwijderen. Verwijder de roller montage zelf met behulp van een schroevendraaier aan het frame / roller schroef te verwijderen. Dan, wrikken uit de rol, en neem het mee naar de bouwmarkt, zodat u zeker bent om een ​​exacte vervanger te vinden. Installeer de nieuwe rol op dezelfde manier dat je de oude verwijderd. Reinig de schuifdeur spoor, terwijl de deur wordt verwijderd en vervolgens opnieuw installeren van de deur.

Hoe maak je een Bent Track Reparatie

Een andere veel voorkomende glazen schuifdeur probleem is een gebogen spoor. Wanneer het spoor van een glazen schuifdeur wordt gebogen, de deur opent niet langer en sluit soepel, want het schuurt langs het spoor. Dit kan ook optreden omdat vuil heeft in het spoor komen te zitten, of omdat het moet smering. Verwijder eerst de deur, volgens de aanwijzingen hierboven gegeven. onderzoekt vervolgens de baan om te zien of u alle gebieden waar het wordt gebogen kan vinden. Gebruik een blok hout en een hamer om de track waar nodig om het spoor recht te tikken. Mogelijk moet u een blok hout in het spoor te zetten, en tik het op de buitenkant van de baan met een apart blok hout en hamer aan de zijkanten van de baan recht te krijgen. Dan, schoon te maken om eventuele puin dat is uitgegroeid tot in de track ingediend te verwijderen. Bescherm de vloer aan weerszijden van het spoor, en spuit de track met een aantal WD-40 smeermiddel, vegen met een papieren handdoek te verspreiden en te absorberen overtollige hoeveelheden. Dan, opnieuw installeren van de deur.

Omgaan met Broken Glass

Een andere reparatie die soms nodig is met glazen schuifdeuren is een gebroken ruit. Gebarsten glas kan gevaarlijk zijn, dus dit is een reparatie wil je meteen gedaan te krijgen. Als het glas is gewoon afgestoken of heeft een klein scheurtje, kunt u mogelijk om een ​​hars reparatieset gebruiken om het probleem te verhelpen. Echter, als de scheur groot is, moet u een exacte ruit vervanging glas te bestellen, of om een ​​ruit om de juiste afmetingen te snijden. Om het gebroken glas te verwijderen, verwijdert u de deur van het spoor, en vervolgens draai de zijpanelen op de deur frame. Haal het gebroken glas, vervangen door het nieuwe glas, weer in elkaar en vervolgens de deur opnieuw te installeren.