waarom duurzaamheid belangrijk is voor uw bedrijf

Duurzaamheid en het bedrijfsleven zijn niet altijd gezien als een goede paar. Bedrijven worstelen vaak tot duurzaamheid maatregelen uit te voeren, omdat ze denken dat het wordt het nemen van geld van de aandeelhouders. Echter, zoals meer druk opbouwt van het publiek, bedrijven worden gedwongen om opnieuw te kijken naar de combinatie van duurzaamheid en goede bedrijfsvoering.

Voor degenen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, zal de duurzaamheid te betrekken gezien de gevolgen van de industrie en de productie op lange termijn. Economische duurzaamheid omvat het ontwikkelen van duurzame systemen van de handel, met dien verstande dat deze systemen hebben minder impact op het milieu dan eerdere methodes. Duurzaam ondernemen, ondertussen, richt zich op de ecologische en sociale impact van het bedrijfsleven acties.

Duurzaamheid en Business

Een reden voor het bedrijfsleven steeds zo geïnteresseerd in duurzaamheid is dat een goede zakelijke praktijken uit worden gezocht door de beleggers. Sommige beleggers op zoek naar een waardige project, dus het verbeteren van de duurzaamheid maatregelen kunnen ze brengen.

Duurzaamheid en Investment

Beleggers kunnen ook kijken naar de levenscyclusanalyse van een bedrijf, die op de lange termijn het milieu en de carbon footprint van een product onderzoekt. Beleggers kunnen besluiten om niet te investeren in een bedrijf als haar voetafdruk is te groot. Bedrijven met bewezen records in globale en lokale duurzaamheid kan winst te maken door middel van de productiviteit van werknemers, betere lange termijn publieke volgende, en de investeringen als gevolg van goed openbaar reputaties. Global bedrijven zoals Cadburys hebben duurzaamheid veranderingen als gevolg van deze economische redenen gemaakt.

Duurzaamheid en concurrentievermogen

Er is veel bezorgdheid geuit door de grote industrie over de negatieve effecten van duurzaamheid, maar recent onderzoek suggereert dat de twee zijn niet in de oppositie. In de afgelopen jaren, als het publiek meer bewust van de druk op het milieu is geworden, is duidelijk geworden dat bedrijven die duurzaamheidsstrategieën praktijk zijn in feite het verkrijgen van meer winst, en het creëren van hun eigen consumenten pad.

Duurzaamheid en overheidssubsidies

Duurzaamheid regeling kan ook het concurrentievermogen te helpen in het bedrijfsleven, want het dwingt de industrie om te innoveren en nieuwe oplossingen te creëren, rijden op de winsten voor bedrijven die de beste producten. Duurzaamheid is ook aangetoond op nieuwe vragen en markten voor bedrijven produceren.

Duurzaamheid en Business Practice

De stijging van de vraag van consumenten naar verbeteringen duurzaamheid heeft geleid tot bedrijven die niet eerder geïnteresseerd in groene kwesties plotseling het verbeteren van de duurzaamheid praktijken waren. Deskundigen wijzen erop dat dit is om hun concurrentiepositie ten opzichte van andere bedrijven te verbeteren.

Een andere reden voor het verbeteren van de duurzaamheid is de recente vlot van de wetgeving van overheden over de hele westerse wereld, ontworpen om bedrijven te stimuleren om hun milieu-impact te verminderen. Koolstofemissies, watervoorziening en energiezekerheid zijn nu gekoppeld aan zakelijke kosten. Overheden hebben ook hardnekkiger geworden bij de vervolging van bedrijven die water of lucht vervuilen.

Duurzaamheid is goed voor bedrijven zowel als een lange-termijn strategie om het vertrouwen van werknemers te verbeteren, en als een korte termijn reactie op de overheid wetgeving. Bedrijven reageren op de vraag naar goed zichtbaar duurzaamheid praktijken zijn ook aantrekkelijker maken voor de nieuwe klasse van ethische beleggers, en weer de kosten van het beheer duurzaamheid door overheidssubsidies en de toegenomen verkoop aan groene activisten en andere leden van de gemeenschap. Ethisch ondernemen kan ook concurrentie tussen bedrijven, het stimuleren van groei en grotere winsten te verbeteren.