wat de oorzaak van septic tank geur?

Septic tank geur is een gemeenschappelijk probleem dat gebeurt op een septic tank. Dit probleem gebeurt wanneer gassen die worden verondersteld om een ​​of andere manier te ontsnappen terug in het huis te krijgen omgeleid. Het zal de kwaliteit van het leven van een persoon van invloed zijn als de geur begint te sijpelen in het huis. Septic tank geur probleem moet onmiddellijk worden aangepakt, omdat sommige van de geur bevat giftige gassen zoals methaan. Er zijn vele oorzaken van septische geur.

Droge drains zijn een van de belangrijkste redenen waarom er geur in het huis. Alle septic tanks hebben een val component in de pijp. De functie van deze U-vormige buis is ervoor te zorgen dat gassen niet sijpelt door blokkering met water. Echter, wat er gebeurt is dat het water droogt, en geur gassen beginnen te sijpelen in het huis. Dit probleem doet zich meestal in plaatsen zoals de badkamer. Een loodgieter kan u helpen bij het riool te wissen.

Dry Drains

Koud weer is een andere boosdoener voor sterke geur. Tijdens extreme koude temperaturen, kan ijs en vorst te ontwikkelen rond het sanitair vent en blokkeerde de vent. Wanneer dergelijke verstoppingen optreden, zal het riool gas terug wordt doorgestuurd naar het huis en daarbuiten ook. Controleer het sanitair ventilatieopening in de winter zodat dit probleem niet optreedt.

Koud weer

Dit probleem kan gebeuren tijdens hoge regenval. Grondwater of oppervlakkige afstroming kan optreden, en de tank wordt dan overspoeld. Om dit op te lossen, geven een onderscheppen drain om het overtollige water te bevatten.

oppervlakkige afstroming

Soms, als een nieuw huis wordt gerenoveerd, zal de oude septic tank geblokkeerd of wordt bedekt. Als de kamer die vroeger werd gebruikt om het gas te ventileren is omgetoverd in iets anders, zal de ruimte stinken als de riolen.

Defecte Tank Vent

Alle septic tanks hebben een tank vent geïnstalleerd. De functie van de luchtopening is om gassen ontsnappen uit het afvalwater, waardoor giftige en brandbare opbouw in de vleugel. Om het even wat kan leiden tot de opening te verstoppen, zoals vorst, dieren of verhard afval.

Septic tank vol

Een ander probleem dat kan optreden bij de opening is de vent stacks. Gassen die vrijkomen door de tank worden vrijgegeven door de pijp genaamd de vent stacks. De vent stacks kan soms verstopt met bladeren worden. Wanneer de opening verstopt is, zal gassen terug in het huis worden omgeleid. Er zijn ook gevallen waar sterke winden waaien de gassen terug in zijn geweest, maar dat is een zeldzame gebeurtenis. Om dit probleem op te lossen, verhogen van de hoogte van de stapel.

Het laatste probleem, en een die niet voordoet, is dat de monteur vergeet de opening zelf te installeren. Dit zou geen probleem zijn als een gerenommeerd bedrijf werd ingehuurd om de klus te klaren.

Dit is een veel voorkomend probleem en een die gemakkelijk wordt opgelost. Ook moet afval in de tank leidt het reservoir verstopt raakt. Zolang er regelmatig pompen, zou dit probleem niet optreedt.