wat is de beste tijd van het jaar om een ​​asfalt oprit af te dichten?

Als u van plan bent om een ​​asfalt oprit af te dichten, zijn er een paar dingen die je zou willen overwegen wanneer u van plan bent uw project.

U wilt om te streven naar een constante temperatuur wanneer u van plan bent om uw asfalt oprit af te dichten. Normaal gesproken wil je deze temperatuur tot boven 50 graden Fahrenheit en onder ongeveer 75 tot 80 graden. Ook, wilt u ervoor zorgen dat deze temperatuur is consistent zijn voor ongeveer 48 tot 72 uur, zodat de oprit tijd heeft om in te stellen.

Temperatuur

Typisch de temperatuur kan je vertellen wat de tijd van het jaar is het beste om uw asfalt oprit af te dichten. De tijd in het algemeen belangrijk. Terwijl je nodig hebt om een ​​constante temperatuur te hebben, ook wilt u ervoor zorgen dat regen en sneeuw niet in het spel komen. Over het algemeen maanden tussen mei en oktober zijn de veiligste om uw asfalt oprit afgesloten, maar u wilt de prognose controleren zo zeker mogelijk dat het zal niet regenen, terwijl de oprit is het instellen te zijn.

Seizoen

Deze 2 richtsnoeren moeten in staat zijn om u te helpen beslissen wat de beste tijd van het jaar voor u om uw oprit te verzegelen. Als u in een klimaat waar de temperatuur is vrij consequent te leven, kunnen deze richtlijnen niet zo sterk van toepassing.