wat sealer het beste werkt voor een keuken zeef mand

De meeste gootsteen zeef assemblages die zijn geïnstalleerd door loodgieters zal worden geïnstalleerd met behulp van loodgieter stopverf. Dit materiaal werkt goed met de meeste wastafels. Echter, er zijn een aantal redenen waarom je een ander type kit zou kunnen gebruiken. De belangrijkste reden voor het gebruik van iets anders dan loodgieter stopverf is het gevolg van het materiaal van de gootsteen. Sommige putten zijn niet compatibel met stopverf en vereisen het gebruik van andere vormen van zeehondenjagers. Lees verder om de beste sealer voor uw specifieke gootsteen te bepalen.

Loodgieter stopverf is de keuze van iedere professionele loodgieter. Het is gemakkelijk verkrijgbaar en creëert een afdichting die lang meegaat. Loodgieter stopverf is niet oplosbaar in water en kan de slijtage van een drukke aanrecht te weerstaan. Om een ​​wastafel zeef met behulp van loodgieter stopverf te installeren, moet je een golfbal grootte hoeveelheid uit de container te verwijderen. Je moet dat kleine hoeveelheid in een slangachtige vorm te vormen en wikkel het rond de opening naar de gootsteen. U zult dan druk op de zeef naar beneden in het gat en druk om de zeef naar beneden drukken in de plamuur ook van toepassing.

Plumber’s Putty

Als je een poreuze gootsteen of een die gevoelig is voor vlekken, kunt u roestvrij loodgieter stopverf gebruiken. De make-up van roestvrij loodgieter stopverf is vrijwel hetzelfde als de originele product, behalve is niet zo vettig en daarom zal geen vlekken achterlaten op uw gootsteen. Om een ​​wastafel zeef met roestvrij loodgieter stopverf te installeren, volgt u de aanwijzingen hierboven.

Roestvrij Plumber’s Putty

Sommige nieuwe wastafels, zelfs roestvrij staal degenen, zijn niet gemaakt voor gebruik met de loodgieter stopverf. U hoeft niet af te vragen over dit echter. Als loodgieter stopverf is niet compatibel met uw gootsteen, zal er een duidelijke waarschuwing op de verpakking zijn. Om een ​​wastafel filter te installeren voor dit soort gootsteen, moet u een siliconenkit gebruiken. De kit komt in een tube vergelijkbaar met kalefateren en je zal een kalefateren pistool toe te passen. Plaats de buis van afdichtmiddel in de kit pistool en snijd de punt van de spuitmond. Vindt een grote kraal van het afdichtmiddel op de flens van de zeef. U vindt dan plaats de zeef in de gootsteen en druk uit te oefenen zelfs rond de flens om de hechting te helpen. Zorg ervoor dat de overtollige kit veeg uit de hele zeef flens.

Siliconenkit

Sommige nieuwere gootsteen zeef assemblages komen met een grote rubberen ring die onder de flens van de zeef en op de top van de opening naar de gootsteen past. Deze rubberen ring daadwerkelijk zal optreden als de sluitmachine bij het installeren van de gootsteen zeef. Deze methode is gemakkelijk voor doe-het-zelvers en maakt vervanging van de wasmachine is begint te raken. Om een ​​wastafel zeef met een rubberen ring als een sealer te installeren, moet je naar de eerste plaats van de ring op de opening naar de gootsteen. De opening moet schoon zijn en de ring moet zitten flush. U zult dan plaatst de zeef in de opening en bevestig van onder de gootsteen.

rubber Washer