wat te zoeken bij het kopen van een schoorsteen borstel

Als je jezelf onlangs hebt gevonden in de markt voor een nieuwe schoorsteen borstel, zijn er een aantal verschillende factoren die in overweging voordat u een selectie moeten worden genomen. Hoewel het gemakkelijk om overweldigd door de enorme omvang van de opties die momenteel beschikbaar zijn, wees maar niet bang. Dit artikel zal u alles wat u moet zoeken in een schoorsteen borstel te schetsen, dus als je te popelen om het juiste instrument om uw schoorsteen verfraaien vinden bent, lees dan gewoon op.

Vóór de aankoop van een nieuwe borstel, zorg ervoor dat de vorm van uw schoorsteen rekening zorgvuldige afweging. De meeste schoorstenen zijn rond, rechthoekig of vierkant van vorm. Daarom is de overgrote meerderheid van schoorsteenborstels momenteel beschikbaar zijn ontworpen om te voldoen aan de bijzondere vormen. Als uw schoorsteen onregelmatig gevormd is, kunt u koopt gewoon een traditionele borstel en trim het naar een betere afspiegeling van de unieke vorm van uw schoorsteen. Echter, als borstel in orde lijkt te omslachtig, kunt u in staat om een ​​onregelmatig gevormde borstel te kopen van bepaalde online retailers. Houd in gedachten dat de eerste optie is over het algemeen minder duur.

Zorg ervoor dat de Brush Voldoet aan de vorm van uw schoorsteen

Een andere belangrijke factor om te overwegen wanneer het winkelen voor een nieuwe schoorsteen borstel is de omvang ervan. Voordat rond te shoppen, moet u binnenafmetingen van uw schoorsteen te meten of, indien de schoorsteen is rond, de inwendige diameter. Zodra de nodige metingen zijn genomen, probeer dan een borstel die nauw lijnen vinden met uw metingen. Hoewel het onwaarschijnlijk dat u een borstel die perfect voldoet aan de afmetingen van uw schoorsteen, op zoek naar iemand die hen zo nauw mogelijk. Daartoe is het altijd beter om een ​​borstel die te groot is dan een te kleine schaffen. Zoals eerder vermeld, als de borstel die u selecteert te groot is, kunt u altijd trim van de gewenste grootte. Bovendien zal een over-sized borstel nog steeds een passende baan van het schoonmaken van uw schoorsteen, terwijl een borstel die te klein is niet in staat om kanten van uw schoorsteen grondig te bereiken zal zijn.

Zorg ervoor dat de Brush is de juiste grootte

Nu dat u de juiste maten hebt genomen, moet u om te beslissen over het juiste materiaal voor uw nieuwe borstel. Als je alleen van plan om de borstel voor kleinschalige schoorsteenvegen gebruiken, een eenvoudige draad borstel moet uw behoefte perfect passen. Als u geïnteresseerd bent in meer heavy-duty schoorsteenvegen, zult u waarschijnlijk willen gaan met een platte draad borstel, want ze zijn erg bedreven in het schrapen. Opgemerkt dient te worden, echter, dat de draad borstels mag niet worden gebruikt om metalen rookkanalen schoon te maken, dus als je zelf een, zorg ervoor om een ​​borstel die polyurethaan kenmerkt kopen borstelharen plaats.

Kies het juiste materiaal

Dus daar heb je het. Bij het winkelen rond voor een nieuwe schoorsteen borstel, moet u zorgvuldig de eerder besproken factoren en het maken van uw beslissing zal een fluitje van een cent.