wat zijn downspout schermen?

Downspout schermen zijn filters die hechten aan regenpijpen goot te bladeren en ander vuil te blokkeren van het invoeren.

De downspout is een van de belangrijkste stuk van een goot installatie. De goot goten lopen rond de rand van een dak. De goten monden uit in een centrale regenpijp, vaak bij een hoek van een gebouw. Het downspout is waar alle van het opgevangen regenwater stroomt tot op de grond.

Wat Downspouts Do

Als er bomen rondom, bladeren of ander grof vuil kunnen krijgen in de stroming van het water, verstoppen de downspout en de oorzaak onvoldoende verticale drainage. Downspout zeven en filters voorkomen dat deze problemen.

Waarom Downspout Screens zijn belangrijk

Veel van deze downspout schermen zijn ontworpen om elke vorm van downspout passen. In feite kan je van downspout schermen als ‘aftermarket’ toevoegingen die zal zorgen voor een soepele drainage.

Wanneer Downspout Screens niet repareren van je probleem

Gebruik downspout schermen leidt tot minder onderhoud op lange termijn. Zonder beeldscherm, kan het nodig zijn om periodiek nemen regenpijpen en ze handmatig schoon te maken. (Na schermen kunnen niet volledig te elimineren dit werk.)

Als bestaande problemen niet weggaan nadat u een scherm of filter te installeren, contact opnemen met een professionele weatherization aannemer. De aannemer moet in staat zijn om u te adviseren over hoe om te re-engineeren uw goot systeem.