hang-toilet

Een hang-toilet is eenvoudig te installeren en eenvoudig aan te werken als gevolg van het feit dat ze meestal niet iets te omzeilen. Een hang-toilet is gemonteerd met een beugel die aan een raad die is ingesteld in de muur studs is bevestigd. Volg deze eenvoudige instructies om een ​​hang-toilet te installeren.

• Bepaal de hoogte van de hang-toilet en verwijder de pleister van de muur om twee studs vinden;. • Vervolgens mount een bord op de bouten dat is hetzelfde formaat als de achterkant van het toilet. Zorg ervoor dat het gelijk ligt met de omringende pleisterwerk, zodat het toilet niet zal misstaan;. • Nu kunt u de beugel aan de raad van bestuur. Zorg ervoor dat u centreren de beugel over de leidingen en het niveau het goed voordat je het vastschroeven.

Tips voor een Wall-Hung Toilet installeren

• Bij het installeren van een muur-hung toilet moet u ervoor zorgen dat de raad van bestuur dat de bevestigingsbeugel gaat in worden geplaatst waterpas. Dit zal ervoor zorgen dat het gewicht van het toilet is goed uitgebalanceerd;. • Meestal wordt er een toilet is 31 “tot 36” van de grond.