wanneer te sturen trouwkaarten

Bij het plannen van een bruiloft, is het gemakkelijk om te zetten de bruiloft uitnodigt aan de ene kant, en laat ze tot de laatste minuut. Dit kan een grote vergissing zijn, vooral als u met uw bruiloft in de zomer of in de feestelijke seizoen.

De ideale tijd om te sturen nodigt uit tussen 3 en 4 maanden voor de bruiloft: maar als uw grote dag zal plaatsvinden tijdens de zomervakantie, of aan het einde van december, dan moet u overwegen het verzenden van trouwkaarten zodra mogelijk.

Wanneer Your Wedding invitaties Mail

Nog voordat je de bruiloft uitnodigt zelf, als u van plan om te trouwen tijdens een drukke seizoen, moet je mensen laten weten door het sturen ze een kleine kaart met de datum van uw grote dag op. Als u trouwen op het einde van juni, bijvoorbeeld, dan stuur ofwel nodigt uit of de datum kaarten ten minste aan het einde van januari, en niet voor te krijgen om uw gasten RSVP tegen het einde van april!

forward Planning

Als u trouwen in december, dan kun je beginnen met het verzenden van trouwkaarten in juli of augustus, krijgen ze te laten weten aan het einde van oktober. Dit geeft iedereen ruim de tijd om afspraken te maken.