wat te vermijden bij het installeren van kunstgras

Kunstgras is populair vanwege de lage onderhoudseisen. Hoewel het gebruikelijk om dit te zien op de sportvelden, zijn veel mensen kiezen om zich te ontdoen van het gras in hun tuin voor deze kunstmatige vorm plaats. Kunstgras is een vorm van kunstgras, gemaakt uit verschillende synthetische vezels. Het is ontworpen om echte turf lijken. Er zijn een paar dingen die je moet vermijden bij het installeren van uw eigen kunstgras.

Een van de duurste fouten die je kunt maken is niet van plan voor de installatie. U vindt er een verscheidenheid aan instrumenten nodig, zoals borstels bezems, een hark, een schop, een pijp cutter, zand, sneldrogende lijm en een verpletterd aggregaat. Wanneer u uw kunstgras te kopen, zal de fabrikant een lijst van materialen die nodig zullen zijn voor elk merk hebben. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om te lezen door middel van deze, zodat u kunt voorkomen dat het missen van een materiaal. Dit kan niet alleen kost je kostbare tijd in het installatie proces, het kan leiden tot grotere hoofdpijn als een stap moet worden herhaald, of de verkeerde materialen werden aangekocht.

Onjuiste Planning

Afhankelijk van het klimaat en de hoeveelheid regen je in je gebied, zal de afwatering eisen voor iedereen verschillend zijn. Niet behulp van een goede drainage werkwijze voor kunstgras leidt tot vochtig gras, en kan niet alleen esthetische problemen. Als het water niet kan ontsnappen kunt u geconfronteerd met schimmel, rot en slijmerig gevoel turf. U zult willen ervoor zorgen dat u onderzoeken wat aggregaten zijn het best te gebruiken als een uitvalsbasis in uw omgeving, en zorg ervoor dat u het houden van vocht in gedachten wanneer u uw basismateriaal aan te schaffen.

slechte drainage

De meeste mensen gaan ervan uit dat je moet meten en orde net iets boven de metingen je hebt. Je moet altijd meer turf dan je oorspronkelijk gemeten bestellen. Maar eerst en vooral, moet u ervoor zorgen dat u nauwkeurig meten. Probeer niet om een ​​paar dollar besparen door korte meten. Dit zal leiden tot een onnauwkeurige hoeveelheid turf en uw tuin ziet er vreemd als er niet genoeg gras om het te bedekken.

onnauwkeurige metingen

Veel mensen zullen hun terrein te installeren in de afdelingen in plaats van alles te doen in een keer. Zelfs als u ervoor kiest om deze route te gaan, is het belangrijk om door te gaan en orde ALL de grasmat je nodig hebt in een keer. De reden hiervoor is de kleurvariatie die kunnen gebeuren tussen batches. Zoals met verf of behang, kan de kleur iets anders, zelfs in exact hetzelfde product, wanneer het uit verschillende batches. Terwijl u de kleurvariatie in eerste instantie niet kunnen opmerken, als je al de grasmat installeer het zal merkbaar op een grotere schaal.

meerdere Aankopen

Kunstgras heeft zijn eigen unieke set van veiligheidsoverwegingen. Je moet weten wat je van plan bent over het gebruik van de grasmat voor. Hoewel verwondingen niet zo vaak zal gebeuren tijdens het sporten op kunstgras, kan de temperatuur van het veld of in de tuin drastisch anders dan je zou verwachten te zien met een natuurlijk grasveld zijn. De oppervlaktetemperatuur van kunstgras kan oplopen tot 60 graden boven de buitentemperatuur zijn. Dit betekent dat op een 90 graden dag met de zon opvlammen, kan de temperatuur van uw tuin zo hoog als 150 graden zijn.

veiligheidsoverwegingen

Modern kunstgras is veilig voor zover het product zelf gaat. Als u gebruik maakt van een oude grasmat, moet u weten wat het was gemaakt van. In zijn vroegste productie, werd kunstgras gemaakt met oude banden. Op een warme dag de chemicaliën uit deze materialen kunnen worden vrijgegeven en gezondheidsproblemen veroorzaken. De beste manier om dit te voorkomen is ervoor te zorgen dat u de aankoop van de nieuwste technologie op het kunstgras.